Privacyverklaring

Goedgolven en Swell.Company respecteert de privacy van alle gebruikers van de site en zorgt dat persoonsgegevens vertrouwelijk worden behandeld.

Goedegolven gebruikt voor een aantal services software van derden om die diensten te kunnen leveren:

Updates: via Mailchimp. Wanneer je je inschrijft voor de updates wordt je naam en email adres in database van Mailchimp opgeslagen zodat we je de updates via email kunnen sturen. Je kunt je op elk moment weer uitschrijven.

Berichten: via WordPress en de plugin WPDiscuz. Alleen je naam, email en berichten worden opgeslagen, zodat we die berichten op de site kunnen tonen. Wanneer je je email adres achterlaat bij het plaatsen van een bericht kun je een notificatie bij nieuwe berichten op jouw bericht aan of uitzetten. Je kunt je daar ook altijd weer voor uitschrijven.

Contact: via WordPress en de plugin Contact form 7. Je naam, email en bericht worden via de mail doorgestuurd naar hi@goedegolven.nl, zodat wij op je bericht kunnen antwoorden.

Online cursus: Je gegevens, zoals naam, adres, telefoonnummer en email, worden in de database opgeslagen en worden alleen door Goedegolven gebruikt in het voorbereiden en verbeteren van de cursus, en om toegang tot je account te beheren.

Goedgolven bevat ook advertenties van derden en koppelingen naar andere websites. Op het privacy beleid van deze derden of hun sites heeft Goedegolven geen invloed en is daarvoor niet verantwoordelijk.

Alle gebruikers van Goedegolven hebben – op elk moment – recht op alle AVG privacy bepalingen, zoals bijvoorbeeld hier beschreven.

Aansprakelijkheid

Goedegolven is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade resulterend uit het gebruik, misbruik of het niet kunnen gebruiken van (de informatie op) deze website of op de social media kanalen van Goedegolven. Gebruik de updates en de Goedegolven informatie uitsluitend ter raadpleging. Uiteindelijk ligt het besluit welke actie wordt ondernomen helemaal bij het jezelf. We wijzen iedereen er op dat het je eigen verantwoordelijkheid is en blijft om op alle potentiële risico’s te zijn voorbereid. Swell.company en Goedegolven sluiten alle aansprakelijkheid uit voor elke directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, voortvloeiende uit het gebruik van Goedegolven en de persoonlijk gegeven adviezen op alle Goedegolven kanalen.