Doe mee. En leer zelf goedegolven in de Noordzee te voorspellen door gebruik te maken van weerkaarten, modellen en metingen.


Dit kun je verwachten

Je kunt de volledige cursus online volgen via deze website, in je eigen tijd en op je eigen tempo:

De cursus bestaat uit zes modules die helemaal zijn gefocused op het voorspellen van goedegolven, met meer dan 8 uur aan lesmateriaal. Binnen elke module vind je vijf verschillende lessen, met daarin lesvideo’s, samenvattingen en handige content. Elke module heeft ook praktische opdrachten, waardoor je je nieuwe kennis direct toe kan passen en oefenen.

De 6 modules in de cursus.

Naast de cursus krijg je ook drie maanden lang toegang tot twee-wekelijkse Q&A sessies. En je krijgt toegang tot een besloten Whatsapp groep over surf voorspellen.


Dit vonden de cursisten die je voor gingen

[crellyslider alias=”reviews”]

De Online Cursus Surf Voorspellen werd ook gefeatured op de SurfTips Podcast en op The Inertia. Lees en luister hieronder als je meer wilt weten.

Review van de internationale versie.

Gegeven door Goedegolven, Surfweer en Meteo Morris

De cursus wordt gegeven door:

Valentijn (Goedegolven) – surfer, zeekenner en oceanograaf.

Tobias (Surfweer) – Noordzee surf voorspeller sinds 1998.

Meteo Morris – weerman, surfer en avonturier.

Alle content is gebaseerd op workshops van Valentijn, Tobias en Morris bij onder andere de Reddingsbrigade, surfscholen, en privé groepen. 

Maar dan nu online en voor iedereen beschikbaar!


Doe mee. En leer zelf goedegolven in de Noordzee te voorspellen door gebruik te maken van weerkaarten, modellen en metingen.

Voor €69,- krijg je toegang tot de volledige online cursus, plus alle extra’s.

MELD JE AAN

Goed om te weten dat 10% van jouw inschrijfbedrag ten goede komt aan de goede doelen van de Noordzee, onder andere: Surfrider Foundation, Reddingsdiensten en Surf Project.


Veel gevraagd:

MELD JE AAN