About

Valentijn is surfer met een achtergrond in meteorologie en oceanografie. Hij startte in de zomer van 2020 met Goedegolven om de stoke over het surf voorspellen te delen. Daar kwam de Online Cursus Surf Voorspellen uit voort, waar Tobias van Surfweer en Meteo Morris bij aanhaakte.

Een halfjaar later is goedegolven een community van surfers die meer willen weten over wanneer en vooral waarom golven in de Noordzee goed tot epic worden.

Naast de online cursus organiseert Goedegolven workshops surf voorspellen, wanneer dat weer kan, heeft haar eigen webshop, en er zitten nog veel meer mooie projecten in het vat… Stay Tuned! 

Wil je alle ins en outs weten over het starten van van goedegolven en de Online Cursus Surf Voorspellen: check het hele verhaal op de SurfTips podcast van Pepijn en Jurjen hieronder.

Wil je met goedegolven samenwerken? Stuur een mailtje met je idee naar hi@goedegolven.nl en we komen bij je terug. 


Partners:

Surf Project

Goedegolven is trots om Surf Project the kunnen steunen.

Wist je dat surfen therapeutisch is? En dat is nou precies waarop het werk van de Nederlandse stichting Surf Project is gebaseerd. Ze geven surfles aan kinderen met Down, autisme en ADHD. Door de surflessen krijgen deze kinderen zichtbaar meer zelfvertrouwen. De kinderen surfen in kleine groepen met een gecertificeerde coach. Het is duidelijk dat ze tijdens het surfen trots zijn op zichzelf, wat voor een boost in hun zelfvertrouwen zorgt. Deze verbeterde vaardigheden zijn van cruciaal belang in hun dagelijks leven. www.surfproject.nl

Vrienden van goedegolven: 

Surfweer en Meteo Morris 

Met hen hebben we de Online Cursus Surf Voorspellen samen gemaakt. 

Tobias van Surfweer heeft 12 jaar ervaring met het voorspellen van de surf op spots langs de Nederlandse- en Belgische kusten. Hij heeft een SMS dienst welke je alle details geeft over de beste surf-tijden. Mocht je die nog niet kennen: check het op surfweer.nl/sms

Meteo Morris heeft jaren de sneeuw condities in de Alpen voorspeld via wepowder.nl. Daar zijn lange termijn voorspellingen belangrijk voor, en dat zijn dan ook de lessen die Meteo Morris verzorgt in de cursus. 

Boardshortz en Pepijn Tigges

Makers van de surftips podcast, waar goedegolven ook te gast was. 

Jurjen startte boardshortz.nl in 2011 vanuit zijn passie voor surfen en sneeuw. Je vindt er surf- en sneeuwverhalen, surf- en poedertrips en tips om meer uit je surfen, skiën en snowboarden te halen. Boardshortz en goedegolven werken sinds 2020 samen om nog meer coole content voor nog meer mensen te maken. 

Pepijn Tigges is professioneel surfer, surfcoach en startte de SurfTips Facebook groep. Pepijn’s grootste passie – naast zelf een zo goed mogelijk surfer te zijn – is andere surfers beter te maken. Check voor alle info Pepijn’s website, instragram en SurfTips pagina.

Luuk van de Ven

Luuk van de Ven heeft goedegolven geholpen naar de stijl die het nu heeft. Luuk is brand-designer en art-director en heeft voor veel coole merken gewerkt. Check zijn website hier.

SurfaWhile

SurfaWhile organiseert gecombineerde surf- en taalreizen. Olmo en Hans van SurfaWhile hebben zelf ervaren hoe tof die combinatie is en hebben dat uitgebouwd tot een platform met reizen over de hele wereld. Check hun website hier, en check hun verhaal over goedegolven hier